Over de camperplaats

Welkom op Camperplaats Slagharen / Lutten “Bembom Hoeve”. Wij zijn de familie Bembom uit Slagharen en sinds 2021 zijn wij begonnen met het aanbieden van 15 camperplaatsen op onze hoeve. Ons bedrijf houdt zich bezig met het fokken, showen en de verkoop van het Arabisch Volbloed Paard. Tijdens uw verblijf kunt u rondkijken bij onze fokmerries en veulens die tijdens het camperseizoen heerlijk op onze zomerweides grazen.

Camperplaats Slagharen/Lutten is gelegen in een levendige omgeving aan de doorlopende weg van Slagharen naar Lutten (Zwarte Dijk 46). Vanuit hier zijn in beide dorpen op loop-/fietsafstand supermarkten en winkels gemakkelijk bereikbaar. Camperplaats Slagharen / Lutten is een mooi startpunt voor prachtige fietstochten door het Vechtdal. Wij hebben leuke tips voor u! Tevens is het Attractiepark Slagharen lopend of per fiets bereikbaar. Voor meer informatie over de omgeving, zie tabblad “omgeving”.

De camperplaats biedt 15 overnachtingsplaatsen en 3 sanitaire units. In elke unit is een douche, toilet, wastafel en verwarming aanwezig. ’s Avonds kunt u heerlijk genieten van de ondergaande zon. Met een beetje geluk kunt u de hazen, reeën en ooievaars ontdekken. De hoeve biedt de mogelijkheid om een leuke wandeling te maken langs de paardenweiden. De camperplaats is voorzien van een Camper Service Station. Hier bevinden zich de sanitaire units, maar kunt u ook de cassettetoilet en het afvalwater lozen en water bijvullen.

Bent u opzoek naar een gezellig opgezette camperplaats met uitzicht op onze paarden en voorzien van alle basisvoorzieningen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Reserveren kan eenvoudig via de website.

Bekijk hier de plattegrond